Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Ο... (άγιος) που χάιδευε καλογεράκια είχε υπό την εποπτεία του Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στον Κορυδαλλό και μία ακόμα εκκλησία στη Σαλαμίνα.

salamispress Το φεριμπότ από τη Σαλαμίνα έφτανε αργά προχθές το βράδυ, αλλά οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής από το Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας, υπό την εποπτεία του ταξίαρχου Βασίλη Αντζά, είχαν στήσει από νωρίς τα «παραγάδια» τους στο λιμάνι. Περίμεναν κρυμμένοι πίσω από τα φορτηγά του λιμένα το «θήραμά» τους, με ένα ένταλμα στο χέρι από τον ανακριτή. Οταν ο αυτοαναγορευθείς «επίσκοπος Πειραιώς» πάτησε το πόδι του στη γη, τον πλησίασαν και τον ρώτησαν: «Είστε ο σεβασμιότατος Νήφων Αναστασόπουλος; Ο ηγούμενος της Αγίας Σκέπης; Συγγνώμη δέσποτα, αλλά έχουμε εντολή να σας συλλάβουμε».

Ο ρασοφόρος δεν άργησε να καταλάβει όταν στο προανακριτικό γραφείο οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή. Τα καλογεροπαίδια του δεν άντεξαν τις «αλυσίδες σιωπής» που είχε περάσει τόσα χρόνια στην ψυχή τους. Τις έσπασαν με τη βοήθεια του οικογενειακού τους περιβάλλοντος και τον κατήγγειλαν στην αστυνομία. Εάν στην Ελλάδα υπήρχε «Ονομα του Ρόδου», ο κατά κόσμον Ελευθέριος Αναστασόπουλος θα ήταν ο διεφθαρμένος πρωταγωνιστής. Σε μια πρωτοφανή υπόθεση που μετά την πρόσφατη δυσώδη ιστορία παιδεραστίας και σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, η επόμενη στη νοτιοανατολική Ευρώπη σκιάζει ήδη το αμαρτωλό ησυχαστήριο της Αγίας Σκέπης.

Στις αρχές Μαρτίου, σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις νέοι ηλικίας από 18 έως 34 ετών βρήκαν το κουράγιο και πήγαν στο Α.Τ. Κερατέας. Από τις ανωμοτί καταθέσεις προέκυψε ότι οι νεαροί από το 1988 έως το 2007 (δηλαδή κάποιοι από αυτούς όταν ήταν 12 και 13 ετών) φιλοξενούμενοι στα κελιά της αμαρτίας ως δόκιμοι μοναχοί, είχαν ενδώσει στα ανώμαλα ένστικτα του δεύτερου πατέρα τους και στις νοσηρές σεξουαλικέςς του διαστροφές. «Μας πήγαινε πότε στο Ηγουμενείο και πότε στα κελιά» κατέθεσαν οι καταγγέλλοντες. Οταν ελάφρυναν τη συνείδησή τους, ανέφεραν στις αρχές και άλλα ονόματα ανήλικων τότε καλόγερων που είχαν δει να θωπεύονται και να βιάζονται ψυχικά μέσα στη μονή από τον «άγιο». Η Ασφάλεια φέρεται να έχει ζητήσει και να έχει λάβει άλλες 17 καταθέσεις με ανάλογο περιεχόμενο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τελευταία δόθηκε η κατάθεση του παιδιού που σήμερα είναι 17 ετών. Επίσης, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εισαγγελέας και αστυνομία βρίσκονται σε παράλληλη έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στα υπόλοιπα ησυχαστήρια, ναούς, αλλά και ιερούς τόπους κατήχησης στην Αττική, αλλά και στη Σαλαμίνα, έχουν σημειωθεί ανάλογα παιδεραστικά κρούσματα από τον Νήφωνα Αναστασόπουλο ή από άλλους. Η πληροφορία που φέρεται να έδωσαν στην αστυνομία οι καταγγέλλοντες, ότι στο βρόμικο κύκλωμα υπήρχαν μοναχοί που ηδονίζονταν κρυφοκοιτάζοντας πίσω από μισογερμένες πόρτες ή και συμμετείχαν στη συνέχεια στο διεστραμμένο μαρτύριο των ανηλίκων, εξετάζεται σοβαρά. Οπως επίσης εξετάζεται μια ακόμα πληροφορία. Για ύπαρξη «τσιλιαδόρων» γνωστών συνεργατών του ηγούμενου, που φρόντιζαν το φριχτό ανώμαλο σχέδιο να μη γίνεται αντιληπτό στην υπόλοιπη μονή.
Περισσοτερα: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=959738&catID=16
  • Διαβάστε και αυτό, σας ενδιαφέρει

  • Σχόλια:
    Σαν δεν ντρεπεται...βαλτε τον μεσα για μεσα να τον περιποιηθουν οι ισοβιτες ....
     
    Μια λύση για αυτόν τον τράγο-τραγωδία είναι εδώ:

    http://www.youtube.com/watch?v=o2vEgcsvGbI
     
    Μια χαρα τα λες φιλε μου....Ας το "κοψει" να γλιτωσουν και τα παπαδακια....
     
    Κι αυτός σχέση με τη Σαλαμίνα έχει;;;;;;;;;;;
     
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΥΠΟΠΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΟΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΦΟ ΠΑΤΡΙΣ ΜΗΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ?
     
    Ο συγκεκριμενος και αυτοαποκαλουμενος παπας εκανε πιατσα απο φλαμιγκο μεχρι Αγ.Νικολαο σε ολες τις καφετεριες μαζι με τα τεκνα που κουβαλουσε απειρες φορες προκαλουσε η συμπεριφορα του,αλλα οκοσμος οβλακας ελεγε πως ο παπας εκανε αγαθοεργιες στους νεαρους.Σαφως και υπαρχει ο αμερικανοφερτος που εχει κανει ενα καστρο για Μοναστηρι και κοροιδευει κοσμο και αφελεις βλακες απο ολοι την Ελλαδα.Σαφως υπαρχουν και αλλοι οπως πχ τεως και νυν πουστρακι που εριχνε τα χαρτια και τωρα ειναι παπας με το παλαιο .Αυτο δεν συμαινει πως με το νεο ημερολογιο δεν υπαρχουν αναλογες περιπτωσεις.ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ.
     
    Για τον Αμερικανόφερτο που έχει κάνει ένα κάστρο για Μοναστήρι και κοροϊδεύει τον κόσμο έχουμε παλιά ανάρτηση (blog post) δείτε το : http://salamispress.blogspot.com/2009/01/blog-post_8121.html
    salamispress
     
    eytyxos pou sas empistevetai i Themida kai kanete tin douleia tis prin apofasisei ekeini peri enoxou kai athoou! ellinarades mou eseis! voutixte ligo tin glositsa sto kefalaki! ton xerate kai apo xtes kai milate etsi? otan psifizete komata pou mas exoun kanei sbaralia san kratos einai kalytera! egkyri dimosiografia sou leei meta... fidia kai oxies... etsi omos sas mathane...xoris paideia kai me mpoliki parapaideia! an athoothei pali ta idia tha lete? poly pithanon!
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress