Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Δολοφονική επίθεση εναντίων του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Τζαβαρή

Την είδηση αυτή μας την έστειλαν με e-mail και δεν την έχουμε διασταυρώσει ακόμα την δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη.

Τρεις επαγγελματίες δολοφόνοι πραγματοποίησαν δολοφονική επίθεση εναντίων του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Τζαβαρή .
Η επίθεση έγινε έξω από το κτήριο που εργαζόταν μετά το τέλος της εργασίας του στον Πειραιά.
Τα χτυπήματα ήταν στο πρόσωπο .
Με σπασμένη μύτη, σκισμένο αυτί , και χτυπημένο το μάτι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο .
Αργά το απόγευμα πήγε στο σπίτι του στη Σαλαμίνα.

Το salamispress καταδικάζει την επίθεση αγνώστων κατά του δημοτικού συμβούλου και του εύχεται καλή ανάρρωση .
Ευχόμαστε οι αδίστακτοι άγνωστοι να βρεθούν σύντομα στο εδώλιο του κατηγορούμενου και καλούμε ταυτόχρονα τον λαό της Σαλαμίνας και τις οργανώσεις να αποδοκιμάσουν τέτοια φαινόμενα. >>salamispress<<


Στην διασταύρωση που κάναμε μάθαμε ότι η είδηση είναι αληθής και το μόνο που αλλάζει στις πληροφορίες είναι στο χρόνο της επίθεσης (πρωί η απόγευμα) και το νούμερο των αγνώστων (2 η 3) . >>salamispress<<

Σχόλια:
Μάλιστα η τρομοκρατία ξεκίνησε. Τώρα τα σχόλια πρέπει να είναι πιο πολλά και να μην δείξουμε ότι φοβόμαστε τους άνανδρους.
 
Οτι και να πούμε είναι λίγο. Φυσικά και καταδικάζω αυτές τις ενέργειες απο τους άνανδρους τρομοκράτες.
Είναι παντελώς ηλίθιοι.
Με αυτές τις ενέργειες που κάνουν πεισμώνουν περισσότερο τον κόσμο και θα τους πάρει όλους μονοκούκι.
Ο ΑΧΑΙΟΣ
 
τι να πει κανεις ...ή κάπου είναι μπλεγμένος ο τύπος ή την έχει σπάσει σε κάποιους που είναι μπλεγμένοι. Ομορφη χώρα...
 
κατάρα...ελπίζω να μην έπαθε τίποτε ο ανθρωπος και δίνω για μηχανή σε λίγες μέρες...Όλοι λένε ότι βοηθάει και τουλάχιστον τα λεφτά μενουν στον τόπο μας.
 
Ο κ. Τσαβαρής εiναι απο τους λίγους που κάνουν τεκμηριωμένη και εποικοδομητική αντιπολίτευση στο Δήμο τα τελευταία 10 χρόνια. Φτιάχνει ισχυρό ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Αδιαφορεί για τις πιέσεις που δέχεται από Νομάρχη κ. Μίχα και Δήμαρχο κ.Σοφρά να αποσύρει την υποψηφιότητα του. Είναι από τους λίγους που καταγγέλλουν την ασύδοτη λειτουργία του λατομείου. Και με δική του υπογραφή γίνεται την Δευτέρα 15 Μαρτίου Δημοτικό Συμβούλιο για το λατομείο Αγγέλου και τις σχέσεις επιχειρηματιών και πολιτικών στην υπόθεση αυτή. Ποιοι έχουν ενοχληθεί ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ από όλα αυτά;
 
Ολοι τη Δευτερα στο Δημοτικο Συμβουλιο. Οταν ειμαστε πολλοι δεν μπορουν να μας δειρουν. Αν μιλαμε ενας ενας θα μας δερνουν εναν εναν. Αν παλι καθομαστε στον καναπε θα μας γ..... ολους μαζι.
 
Είναι σαφές ότι το λατομείο συνδέεται με την επίθεση στον κ. Τσαβαρή. Ακόμα κι από εδώ μέσα είχαν απειλήσει πως θα φάμε ξύλο αν συνεχίσουμε το θέμα του λατομείου. Εννοείται ότι δε θα κάνουμε πίσω και το θέμα θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις για να διαφυλάξουμε στο ελάχιστο την αξιοπρέπεια μας και το δικαίωμα στην ελευθερία της γνώμης.
 
κάπου μέσα στο καλοκαιρι είχα ακούσει ότι είχαν σπάσει και το τζάμι του αυτοκινήτου του προέδρου του συλλόγου ήμερου πεύκου που κι εκείνος είχε εμπλακει με κάποιο τρόπο με το λατομείο.Από τότε ο άνθρωπος μαζεύτηκε...Όλοι τη δευτέρα. Φωνή λαού...αλλά μην είμαστε τρεισ και ο κούκος....Οι νταβατζήδες κάποτε έπαιζαν στα κανάλια .Τώρα πια όλο και μας πλησιάζουν...Πως καταντήσαμε....να μη μπορείς να μιλήσεις.Θρασύδειλες υπαρξεις. Από το λαμπράκη μέχρι σήμερα....με τις αναλογίες που υπάρχουν βεβαια...
 
Η επιθεση κατα του κ. Τσαβαρη ειναι κατακριτεα απο οποια διασταση και να το δει κανεις.Ειναι ζουγκλοειδης κατασταση τις διαφορες του καποιος να τις λυνει με αυτο το τροπο.Θερμες ευχες για ταχεια αναρρωση.Ομως, οπως ειναι αισχρο αυτο που συνεβει στον κ.Τσαβαρη,αλλο τοσο ειναι αυτο που κανετε εσεις κυριοι οι υποστιρικτες του, συν οτι του κανετε και ζημια με αυτα που υποστιριζετε χωρις αποδιξεις.Δεν εχετε καμια διαφορα απο τον κ.Μακρη που παλαιοτερα ειχε διχασει την Σαλαμινα με την ραδιουργια και τις μιχανοραφιες που διεθετε και διαθετει.Τελικα ειδατε πως καταντησε,να ειναι ουραγος της Ρουλας και Μηνα Ναννου.Δεν ειναι μαγκια να λες ανωνυμα αυτα που λετε και υπονοητε,αυτο λεγετε πολιτικη αλητεια.Δεν βαζεις ενα νησι να σκοτωθει για να εχεις εσυ πολιτικο οφελος.ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. Υ.Γ Δεν ηταν δολοφονικη επιθεση,ηταν τρομοκρατικη επιθεση.
 
Απαράδεκτο για πολιτισμένη χώρα. Πως κατάντησε έτσι η Ελλαδίτσα. Ντροπή. Δεν έπρεπε να υπήρχε χώρος για τέτοια αποβράσματα στην κοινωνία μας. Περαστικά στον κο Τσαβαρή. Κουράγιο.
 
File mou, den eimaste anonimoi. Anonimoi eimaste edw. An hmastan anonimoi kai sthn koinwnia pos tha mas dernane? Ela konta mas na mas deis. To thema den einai o tsabaris, elpizw na to katalabaineis.
Oi maxes gia thn poiotita zwis dinontai pleon pantou. Sto botaniko, sta lipasmata sti drapetsona, sto stop kartel ktl. Des edw :
http://elaionas.wordpress.com/
ki edw:
http://eniaioalsos.gr/
ki edw:http://www.stopcartel.org/gr/en.php
 
Σιγά ρε φιλαράκο μη σκοτωθεί το νησί για τον Τσαβαρή.
Όταν τους βλέπου οι γραμματείς και οι Φαρισαίοι
σκύβουν και τους φιλούν το χέρι και μη μου πεις ότι δεν έχω δίκιο;
 
Τι εγινε βρε φιλαρακια;
 
Σσσσ μην μιλάς διότι θα φάμε ξύλο
 
Δεν πρέπει να δειλιάσουμε ,πρέπει είμαστε δυνατοί και ψύχραιμοι , οι κοινωνία τους γνωρίζει γιατί η υποψία είναι η σκιά της αλήθειας.
Υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί σε αυτή την ιστορία και είναι όλοι αυτοί που σκύβουνε και προσκυνάνε τον ΑΓΑ στο πέρασμά του .
Είναι όλοι αυτοί που ποδοσφαιροποίησαν την πολιτική ζωή του τόπου μας.
Είμαστε όλοι εμείς που τους ανεχόμαστε .
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Θέλω κατ΄αρχάς να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου και ναα καταδικάσω απερίφραστα την άνανδρη επίθεση εναντίον εν'ος συνανθρώπου μας και συγκεκριμένα του Γιάννη Τσαβαρή.Πάμε τώρα στα σχόλια. 1. Πού πήγαινες ρε Γιάννη μ΄αυτά τα χάλια στο Δημοτικό Συμβούλιο? Η παρουσία σου σχολιάσθηκε δυσμενώς.Τελικά ρε Γιάννη σε νόμιζα πιο ξύπνιο άνθρωπο, αλλά συνεχώς με απογοητεύεις με την συμπεριφορά σου. 2. Λυπάμαι ειλικρινά Γιάννη για σένα.Άνθρωποι σαν τους Φουρήκηδες, Κόγηδες, Μπούτσηδες, Ανδριανοί κ.λ.π., που το πολιτικό τους πιστεύω το έχουν ανά πάσα στιγμή ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, αυτούς που εσύ ο ίδιος έχεις καταδικάσει κατ΄επανάληψη τους έχεις αυτή την στιγμή κλακαδόρους δίπλα σου. Ξεχνάς φαίνεται πολύ γρήγορα πως αυτά τα πουλητάρια καταδίκασαν τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές. Με την δική σου ανοχή το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο εξελίχθηκε σε μια παρωδία γιά σένα. Εξακολουθώ παρ΄όλα αυτά να τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση γιά το άτομό σου. Πιστεύω να συνέλθεις γρήγορα και ευελπιστώ από τώρα και στο εξής να επικρατήσει σύνεση και λογική στις περαιτέρω καίριες αποφάσεις σου. Σε πικραίνω το ξέρω , δέξου όμως τις απόψεις κάποιου φίλου σου που πραγματικά σε εκτιμά.
 
Αυτός ο άνθρωπος με το να υποστηρίζει όλη την ώρα ότι είναι από την Σαλαμίνα δεν το καταλαβαίνω..Έχει εμμονή...Ρε τί παθαίνει ο άνθρωπος όταν τρώει με χρυσά κουτάλια..και για να μην τα χάσει είναι ικανος να μας κάνει πλύση εγκεφάλου ότι είναι από την Σαλαμίνα. Εγώ δεν λέω όλοι έχουμε ελαττώματα, το ψέμα όμως για τον πολιτικό δεν είναι καθόλου καλό..Ας πάει ο καθένας στον τόπο του να εδρεύσει, να κατοικοεδρεύσει και να τρώει εκεί όχι με χρυσά κουτάλια με τα καλύτερα των καλυτέρων..Εμείς τί φταίμε που μαζεύονται όλοι εδώ πέρα..είτε είδαν φως και μπήκαν είτε είδαν ότι έχουμε πολύ χρυσό...
Σαλαμίνιος
 
Σας παρακολουθώ , είστε καλοί .

Συγχαρητήρια , η προσπάθεια είναι πολύ καλή . Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος , ο καλύτερος θα βραβευτεί . Το χρηματικό ποσό που σας περιμένει είναι μεγάλο. Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο σας.

Τόμας
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress