Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Σαλαμίνα ότι ακούς στη γειτονιά σου περίμενε και στο σπίτι σου

ΚΙΝΔΥΝΟΣ στη γειτονια μας
Example

Ετικέτες


Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Κανονισμός Καθαριότητας Σαλαμίνας

Ποιος ήταν ο λόγος που δεν δέχτηκε η αντιπολίτευση αλλά και δύο Δημοτικοί σύμβουλοι των Κανονισμό καθαριότητας .
Ποιους βολεύει αυτή η κατάσταση αναρχίας και ασυδοσίας .
Κάποια μέτρα θέλουν ψυχή για να γίνουν θεσμός, εξάλλου δεν είναι δυνατόν να προστατεύονται λίγοι παράνομοι εις βάρος πολλών ευσυνείδητων πολιτών.
Μήνυμα στους Δημοτικούς Συμβούλους και Αντιπολίτευση .
Κάποιοι νομίζουν ότι η θέση που κατέχουν τους δίνει κάποια δύναμη και εξουσία !!!!!!!!
Εμείς λέμε ότι η θέση που κατέχουν τους υποχρεώνει να προσφέρουν και να προχωρούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωης των κατοίκων αυτού του τόπου που λέγεται Σαλαμίνα .
Εμείς, οι πολίτες της Σαλαμίνας, δεν δεχόμαστε πλέων τα ψίχουλα απαιτούμε και διεκδικούμε τα δικαιώματα μας.

Ετικέτες


Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Δωρεάν Δημοτικό ασύρματο Ιντερνετ

Δεν είναι μόνο ο Δήμος Άρτας που το έχει κάνει πράξη. Και στον όμορφο μικρό δήμο της Σάμης στην Κεφαλονιά, οι σχετικές διαδικασίες είναι στην τελική ευθεία με πρωτοβουλία του Δημάρχου της Μανώλη Βαλέττα. Και από τις επόμενες ημέρες, ολόκληρος ο Δήμος θα έχει δωρεάν ασύρματο Ιντερνετ. Κι όχι μόνο η ξηρά αλλά και η ...θάλασσα, αφού οι εγκαταστάσεις θα "πιάνουν" κι όλο το λιμάνι, για τα σκάφη που δένουν εκεί κλπ.
Εμείς στέλνουμε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Σάμης και ερωτούμε τον Δήμαρχο Σαλαμίνας , εμείς δεν δικαιούμαστε Δωρεάν ασύρματο Ιντερνετ .

Ετικέτες


ΚΤΕΛ Σαλαμίνας τα ακριβότερα σχολικά της Αττικής .

Το εισιτήριο 80 λεπτά το μισο και € 1,30 ολόκληρο , δηλαδή για να πας από Παλούκια στο Αμπελάκι που είναι τρία χιλιόμετρα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, δυο άτομα θα πληρώσεις €2,60 και εάν πάρεις ΤΑΞΙ για τρία χιλιόμετρα θα πληρώσεις €2,90 . ( στην Αθήνα και στον Πειραιά πόσο έχει το εισιτήριο ) γιατί ?????
Αν πάρεις λεωφορείο το πρωί, (το πρώτο 07:00) να πας στην δουλειά σου πρέπει να επιστρέψεις πριν της 21:00 (την ώρα που σχολάμε από της δουλειές μας όλοι η εργαζόμενοι) γιατί μετά δεν έχει λεωφορείο .
Ποιος είναι ο λόγος που υπάρχουν τα λεωφορεία στο Νησί , αφού δεν εξυπηρετούν γιατί δεν δημιουργεί ο Δήμος Δημοτικά Λεωφορεία όπως έχουν όλοι η Δήμοι της Αττικής ????

Ετικέτες


Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

«βομβαρδισμένη» προβλήτα της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα, όπου τα ferry boats δένουν στα βράχια.

ExampleΗ προβλήτα της Φανερωμένης διαμορφώθηκε πριν από τον πόλεμο και μέχρι σήμερα ουδεμία παρέμβαση έχει γίνει για την αναβάθμισή της. Εστω ένα μικρό λιμενικό έργο, με αποτέλεσμα το κρηπίδωμα σε πολλά σημεία να έχει καταρρεύσει, οι λιμενικές εγκαταστάσεις να είναι ανύπαρκτες, και τα αβαθή να καθιστούν ιδιαίτερα επικίνδυνο τον κατάπλου και την πρόσδεση των πλοίων που μεταφέρουν τους επιβάτες από και προς την ακτή των Μεγάρων. Όμως, παρά τους κινδύνους, το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας περί άλλων τυρβάζει την ώρα που και λιμενολόγοι χαρακτηρίζουν άκρως επικίνδυνες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί η πορθμειακή γραμμή και εκτελούνται τα δρομολόγια.

Ποδόσφαιρο Σάλας στη Σαλαμίνα

Ματαιώνεται ο αγώνας Σαλαμίνα-Εθνικός Αστέρας
Ο αγώνας της Α΄ κατηγορίας Ανδρών Σαλαμίνα-Εθνικός Αστέρας ματαιώνεται με υπαιτιότητα του σωματείου Εθνικός Αστέρας, βάσει του άρθρου 29 παρ. 4ε του Πειθαρχικού Κώδικα (οφειλές προς τη διοργανώτρια αρχή).

Ετικέτες


Αποκλειστικό: το Λύκειο Ελληνίδων Σαλαμίνας στην έναρξη των Ολυμπιακών στο Πεκίνο .

Το Μαθαίνεται πρώτη στο SalamisPress .
Από e-mail που μόλις λάβαμε το Λύκειο Ελληνίδων Σαλαμίνας επίσημα καλεσμένοι στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο .
Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια από SalamisPress

Ετικέτες


Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

25 Μαρτίου 1821, Ελευθερία η Θάνατος , η Σαλαμίνα Θυμάται .

Example «Εκεί πού 'φκιανα τις θέσεις στους Μύλους, ήρθε ο Ντερνύς να με ιδεί: Μου λέγει:
»- Τι κάνεις αυτού; Αυτές οι θέσες είναι αδύνατες· τι πόλεμο θα κάνετε με τον Μπραΐμη αυτού;
»Του λέγω:
»- Είναι αδύνατες οι θέσες κι εμείς. Όμως είναι δυνατός ο Θεός που μας προστατεύει, και θα δείξομε την τύχη μας σαυτές τις θέσες τις αδύνατες. Κι αν είμαστε ολίγοι στο πλήθος του Μπραΐμη, παρηγοριόμαστε μέναν τρόπο· ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος παλαιόθε και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν. Και όταν κάνουν αυτήνη την απόφαση, λίγες φορές χάνουν .

Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Αίας Σαλαμίνας - Ρόδος 0 - 0

Example
"Οι παίκτες της ομάδας δούλεψαν πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα, καθώς έχουν καταλάβει ότι το παιχνίδι με την Ρόδο, χαρακτηρίζεται και είναι οριακό-κομβικό για τον Αίαντα"
Δήλωσε ο προπονητής του Αίαντα,
Βαγγέλης Λαϊβεράς.

Ετικέτες , ,


Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

γράφω, άρα..e-πάρχω!
Σχολιάσετε ότι θέλετε εσείς καταγγελίες, πληροφορίες και ότι πέφτει στην αντίληψή σας κλικ στο <σχόλια> και δημοσιεύστε το , και ανωνυμος αν θέλετε .

Ετικέτες , , , , ,


Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Reuters για την απεργία...


ΔΕΗ : Τέλειωσε η απεργία

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ:Πριν από λίγο αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό.

Ετικέτες


Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

ΔΕΗ: διακοπές ηλεκτροδότησης για σήμερα

21.30 - 23.00
Σκαραμαγκάς, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Σαλαμίνα.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Προς: Νομαρχία Πειραιά και Υπ. Δημόσιας Υγείας

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα σήμερα στον Δήμο Αμπελακίων από το Καματερό μέχρι και στα Σελήνια .
Έχουμε κλειστεί μέσα στα σπίτια μας και δεν βγαίνουμε έξω λόγω της δυσοσμίας που έρχεται από την ΧΑΒΟΥΖΑ που λέγεται ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ .
Κυριακή Π.

Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας SOS

Το στολίδι του νησιού μας παρατημένω στoν καιρό και στην αδιαφορία των υπευθύνων που δεν μεριμνούν για τη συντήρηση του .
Δημότες της Σαλαμίνας τη περιμένουμε , να πέσει κανένα κομμάτι σουβάς η γύψου στο κεφάλι μας , ποιος θα ενδιαφερθεί για αυτό που έχουμε πληρώσει όλοι με των ιδρώτα μας .
Προτείνω την άμεση ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων και πολιτών του νησιού ,
το Δημαρχιακό Μέγαρο Μας δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη του .
Στέλιος Π.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 3 -3

Η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη στην δύσκολη έδρα του Αιγίου με το πλούσιο σκορ 3-3.
Επιτέλους δόθηκε λύση στο χάος που επικρατούσε στα διοικητικά της ομάδας μας, το δικαστήριο αποφάσισε την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008, ότι το νόμιμο συμβούλιο της ΠΑΕ είναι το αρχικό με πρόεδρο τον Τάσο Λουκά.
περισσοτερα στο: aiassalaminas.blogspot.com

Πτώση τιμής του XBOX 360

Νέα μείωση της τιμής του xbox ανακοίνωσε η microsoft για την Ευρώπη.Η βασική έκδοση 360 Arcade εχει πλεον €199.99, ενω η τιμη της Premium μειώνεται κατα €80 στα €269.99 και η τιμη της Elite κατα €80 / £40 στα €369.99. Αυτο σημαίνει οτι η Arcade εκδοση εχει ακριβως τη μιση τιμη του 40GB PS3 στην Ευρωπαικη αγορα.Στην Ελλαδα δε ειναι γνωστο ποτε ακριβως θα γινει η μειωση,αλλα οσοι εχετε σκοπο να αγορασετε ΧΒΟΧ λογικο θα ειναι να περιμενετε λιγες μερες για να το παρετε φθηνοτερα!
Δημητρης Σαλαμινα

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Μέγα διεθνές σκάνδαλο: Απόρρητο έγγραφο με την κωδική ονομασία VWA070767

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου η εφημερίδα «Dnevnik» της Λιουμπλιάνα αλλά και αργότερα η σερβική καθημερινή «Politika» δημοσίευσαν απόρρητο, διαβαθμισμένο έγγραφο το οποίο παρουσίαζε τα πρακτικά της μυστικής συνάντησης που είχαν στις 24 Δεκεμβρίου στην Ουάσιγκτον ο Αμερικανός βοηθός υπουργού εξωτερικών Daniel Fried(πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια), η Rosemary DiCarlo, αναπληρωτής βοηθός υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, ανώτεροι και ανώτατοι κυβερνητικοί αρμόδιοι σε θέματα Ευρώπης και Ευρασίας, ειδικοί στα θέματα Ευρώπης, με εκπροσώπους του υπουργείου εξωτερικών της Σλοβενίας, με πρώτο τον διευθυντή του Υπουργείου Mitja Drobnic.
Η αποκάλυψη συγκλονίζει την Σλοβενία αλλά σε ολόκληρο το κόσμο η είδηση δεν υπάρχει πουθενά στα διεθνή ΜΜΕ.
Το έγγραφο με επίσημο κωδικό VWA070767 αποκαλύπτει ότι το βασικό θέμα συνάντησης μεταξύ των ανώτερων αξιωματούχων από το σλοβένικο υπουργείο εξωτερικών, το State Department κα την NSA, είναι ο ρόλος της Σλοβενίας στην προεδρεία της ΕΕ αρχικός στο θέμα της οργάνωσης και υποστήριξης της διεθνούς αναγνώρισης μονομερούς ανακήρυξης της ανεξαρτησίας του Κόσσοβου και εν συνεχεία σε μια σειρά άλλα ζητήματα όπως αποκαλύπτεται από τα πρακτικά του απόρρητου εγγράφου.
Το εν λόγω έγγραφο, αποκαλύπτει μια σειρά σημαντικά στοιχεία για την εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών στα ενδότερα της ΕΕ.
  • Περισσοτερα στο Greek American News Agency
  • Ετικέτες


    Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, Η ΔΑΡΔΑΝΙΑ, Η ΙΛΛΥΡΙΑ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ, Ο UCK ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    Example
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
    Το Greek American News Agency, ύστερα από μια εμπεριστατωμένη και εις βάθος έρευνα-μελέτη, παρουσιάζει σήμερα μια μεγάλη δημοσιογραφική υπερ-παραγωγή με αδιάσειστα στοιχεία, ντοκουμέντα, video, μυστικές εκεθέσεις, αναλύσεις και πολλές άλλες αποδείξεις την ιδεολογική διαστρωμάτωση των υπερεθνκιστών της μεγάλης Αλβανίας που κάποιοι εντέχνως και με σκοπιμότητα σε βάθος χρόνου φαίνεται να καλλιεργούν (εδώ και μερικά χρόνια) όχι μόνο στο εσωτερικό της γειτονικής χώρας αλλά και στο εσωτερικό των Σκοπίων και της Ελλάδας! Θα μάθετε πως και με ποιους τρόπους επιχειρείται η διαστρέβλωση της Ιστορίας του Ελληνικού Πολιτισμού και η αλλοίωση της εθνικής και εθνολογικής υπόστασης μας ως Έθνους με προπαγανδιστικό υλικό. Ποιοι και πως (διαστρεβλώνοντας την ιστορία) θέλουν να αναβιώσουν την αρχαία Ιλλυρία και την μεγάλη Δαρδανία. Θα μάθετε πως οι Αλβανοί διεκδικούν για λογαριασμό τους μεγάλα κομμάτια και περιόδους της ιστορίας μας ως απόγονοι(sic) των αρχαίων Ιλλύριων και της Δαρδανίας με ανασύσταση και την δημιουργία του κράτους της Μεγάλης Δαρδανίας! Θα το δείτε και θα το ακούσετε στα τραγούδια με τους αλυτρωτικούς στίχους που περνάνε από γενιά σε γενιά. Και κυρίως -και εδώ είναι το άκρως επικίνδυνο και μεγάλη βόμβα στα θεμέλια της ειρήνης στην περιοχή- πως συνδέεται ο Αλβανικός μεγαλοιδεατισμός με το ριζοσπαστικό Ισλάμ! Ποιος είναι ο Amir Hayrullah η μυστική οργάνωση φάντασμα που δρα εδώ και χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο ποιες οργανώσεις φανατικών ισλαμιστών δρουν κάτω από τη μύτη του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ στα Βαλκανια και με ποιο τρόπο ο UCK χρησιμοποιείται ως ανάχωμα και κάλυψη των Αμερικανών εναντίον της Σερβίας και της Ρωσίας. Θα δείτε και θα διαπιστώσετε πως χρησιμοποιούν την θρησκεία ως πρόσχημα για την ολοκλήρωση των σχεδίων τους και στο νέο διαμελισμό των βαλκανίων και την επαναχάραξη των συνόρων όπως ακριβώς συνέβει και το πρώτα χρόνια του 20ου αιώνα. θα δείτε βανδαλισμούς και βεβηλώσεις ιερών Ορθόδοξων Ναών που έγιναν και εξακολουθούν να γίονται στο Κόσσοβο και αλλού... Προάγγελος των εξελίξεων αυτών και των επερχόμενων συγκρούσεων υπήρξε ο καθηγητής εβραϊκής καταγωγής Σάμιουελ Χάντικτον ήδη από το 1993 με το βιβλίο του Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ. Θα δείτε το νέο ριζοσπαστικό Ισλάμ και την ιερή Jihad που έχουν κυρήξει οι φανατικοί Μουσουλμάνοι πως ορθώνονται και οργανώνονται εναντίον της Ορθόδοξης Ρωσίας και των άλλων Ορθοδόξων κρατών{Σερβία-Βουλγαρία-Ρουμανία-Ελλάδα}.
  • Περισσοτερα στο Greek American News Agency

  • Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

    Την πρόσληψη του Βαγγέλη Λαϊβερά ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Αίαντας.

    Example

    Η ΠΑΕ ΑΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Βαγγέλη Λαϊβερά.Ο Ελληνας τεχνικός, παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές από τον πρόεδρο Τάσο Λουκά, παρακολούθησε την προπόνηση και θα καθήσει στον πάγκο του Αίαντα, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο,στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της τρίτης εθνικής.

    Ο κύριος Λαϊβεράς είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Αίαντα για 21 χρόνια και ως προπονητής έχει εργαστεί στον Αίαντα,τον Αμπελακιακό και το Κερατσίνι.Ο Νεκτάριος Σοκολάκης παραμένει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

    Ετικέτες , , ,


    Tα μέτρα για το συνταξιοδοτικό των βουλευτών.....

    Σήμερα ανακοινώθηκε στη Βουλή από την κ. Πετραλιά τα μέτρα για το συνταξιοδοτικό των βουλευτών. Μετά το πέρας της 8ετίας ο βουλευτής δικαιούται εκτός από τη βουλευτική αποζημίωση και σύνταξη από το ταμείο στο οποίο ανήκε μέχρι πριν. Άκουσον άκουσον 8 χρόνια εργασίας (λέμε τώρα!!) αρκούν ενώ για κάποιους άλλους η 35ετία δεν αρκεί. Όσο για τις απολαβές αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει κόσμος που ζει με 300 και 400€. Πόσο γραμμένους μπορεί να μας έχουν; Επιλέγουν για την ψήφιση ενός τέτοιου μέτρου μια περίοδο κατά την οποία ανακοινώνονται ταυτόχρονα μέτρα για αύξηση των ορίων ηλικίας που έχουν οδηγήσει όλους τους κλάδους των εργαζομένων να βρίσκεται στους δρόμους. Βέβαια από τα κανάλια ούτε λόγος να γίνεται αντίθετα ξόδεψαν το μισό δελτίο γιατί δήθεν προσβλήθηκαν με τις αναφορές του Λαζόπουλου για δημοσιογράφους που συναλλάσσονται με την κυβέρνηση.


    Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

    Κίνδυνος για την Δημόσια Υγεία στην Σαλαμίνα

    Ανεξέλεγκτη πλέον η κατάσταση στους δρόμους της Σαλαμίνας , ασυνείδητοι δημότες του Νησιού αδειάζουν τα βρόμικα νερά από τα πλυντήρια και τους βόθρους τους στους κεντρικούς δρόμους με αποτέλεσμα να δημιουργούν κίνδυνο για την οδική ασφάλεια των δικύκλων και αυτοκινήτων που διασχίζουν καθημερινά λίμνες με βρόμικα νερά στους δρόμους .
    Η Δημοτική αρχή δεν φαίνεται να αντιδρά καθόλου και σας ρωτώ ποιος προστατεύει την Δημόσια υγεία σε αυτών των τόπο και εάν δεν ενδιαφερθεί ο Δήμος ποιος θα σταματήσει αυτούς τους αναίσθητους που δεν καταλαβαίνουνε ότι και το δικό τους παιδί μπορεί να γλιστρήσει και να πέσει στα βρομόνερα τα δικά τους .
    Παρακαλώ δημοσιεύστε αυτό το μήνυμα μήπως το διαβάσουν η αρχές και ενδιαφερθούν .
    Παναγιώτης Γ.

    Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

    Η κυβέρνηση σεμνά και ταπεινά , κλείνει 4 χρόνια στην εξουσία.

    4 χρόνια Μικρομαλακίτσες, όπως αυτές του Μαρκογιαννάκη, του Τσίτουρα, του Μαγγίνα, το βιβλίο της ιστορίας και άλλες πολλές. Τεράστιες πατάτες όπως ήταν ο βασικός μέτοχος, ο νόμος-πλαίσιο στην παιδεία, ή απογραφή. Αλλά και μεγαλολαμογιές, όπως ήταν οι υποκλοπές, οι Πακιστανοί, τα δομημένα ομόλογα και ο Ζαχόπουλος.
    Εμείς περιμένουμε αυτά που μας υποσχέθηκε .

    Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

    ΔΕΗ: καμία διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή στη Σαλαμίνα

    Από ανακοίνωση της ΔΕΗ , δεν θα έχουμε διακοπή την Κυριακή .

    Κορωπί - Αίας Σαλαμίνας 1-1

    Ισόπαλο αναδείχθηκε το ματς της ομάδας μας στην έδρα του Κορωπίου, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ.
    Περισσότερα στο : aiassalaminas.blogspot.com

    Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

    ΔΕΗ: διακοπές ηλεκτροδότησης για σήμερα

    20.00-22.00
    Σκαραμαγκάς, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Σαλαμίνα.

    Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

    Συνεχόμενες διακοπές ρεύματος στην Σαλαμίνα

    Δυο με τέσσερεις ώρες κάθε μέρα ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ μας κόβουν το ρεύμα χωρίς καμία ειδοποίηση .
    Επικρατεί απελπιστική κατάσταση στην αγορά εν όψη του τριημέρου που έρχεται , για τα σαρακοστιανά και θαλασσινά που πρέπει να συντηρηθούν .

    Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

    Ο Δήμος Περάματος προχώρησε στο κλείσιμο του πορθμείου προς τη Σαλαμίνα

    Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος Περάματος , προγραμματίζονται και άλλες κινητοποιήσεις, και παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών .
    Προτείνουμε την επόμενη φορά που η Σαλαμίνα θέλει να διαδηλώσει να κλείσει των δρόμο από Πειραιά προς Πέραμα .

    Μετά το κλείσιμο του Αρτοποιείου στην Λ.Ιπποκράτους , τώρα έχουμε Λουκέτο σε επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία μίνι μάρκετ στη Σαλαμίνα

    Απαράδεκτες για τη δημόσια υγεία εικόνες αντίκρισαν οι επόπτες δημόσιας υγείας της Νομαρχίας Πειραιά κατά τη διάρκεια υγειονομικού ελέγχου που πραγματοποίησαν σε μίνι μάρκετ στη Σαλαμίνα.
    Πρόκειται συγκεκριμένα για το κατάστημα του κ. Ιωάννη Φυτούση που βρίσκεται στις εργατικές κατοικίες στην περιοχή Ρέστη στον Δήμο Σαλαμίνας, στο οποίο σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας των ελεγκτών της Νομαρχίας, επικρατούσε ακαθαρσία, ρυπαρότητα, δυσοσμία και ακαταστασία, ενώ διαπιστώθηκε και η ύπαρξη εντόμων υγειονομικής σημασίας, περιττωμάτων τρωκτικών ακόμα και κατοικίδιου ζώου.
    Λόγω των ακατάλληλων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούσαν στον χώρο οι ελεγκτές της Νομαρχίας προχώρησαν στην κατάσχεση περίπου 3.000 τεμαχίων διαφόρων τυποποιημένων προϊόντων και 100 κιλών διαφόρων ειδών οπωροκηπευτικών.
    Για την προστασία της δημόσιας υγείας ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας προχώρησε στην έκδοση απόφασης προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας του «ακάθαρτου» μίνι μάρκετ, η οποία διαβιβάστηκε για την εκτέλεσή της στο Α.Τ. και στον Δήμο Σαλαμίνας.

    Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

    Ανακοίνωση ΠΑΕ Αίας με επικεφαλής τον Τάσο Λουκά

    Από : aiassalaminas.blogspot.com
    Ανακοίνωση κατά της προηγούμενης διοίκησης, του Βασίλη Ξενιάδη, εξέδωσε η ΠΑΕ Αίας με επικεφαλής τον Τάσο Λουκά:
    "Η ΠΑΕ Αίας με πρόεδρο και επικεφαλής τον Τάσο Λουκά αλλάζει σελίδα και συνεχίζει το έργο της, με μοναδικό-ρεαλιστικό στόχο, την παραμονή της ομάδας στην Τρίτη εθνική κατηγορία. Οι ημέρες μιζέριας, διχόνοιας, κατηγοριών και «λάσπης» από τον Βασίλη Ξενιάδη ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η απόφαση του δικαστηρίου, αλλά κυρίως η αγανάκτηση των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων του συλλόγου, έστειλαν την διοίκηση «μαϊμού» στη ζούγκλα της".
    "Το νησί της Σαλαμίνας και η ομάδα, ο Αίας, είναι από τις πιο ιστορικές στην Ελλάδα, οι άνθρωποι της δεν εθελοτυφλούν και σε καμία περίπτωση δεν πείθονται με μεγάλα λόγια, όπως Μονακό, Σούπερ Λιγκ και γήπεδα παλάτια. Τα ψέματα τελείωσαν και οι ψεύτες είναι πλέον σπίτι τους".
    "Με όραμα και προοπτική το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ συνεχίζει με σοβαρότητα, προκειμένου να δημιουργήσει τις βάσεις για μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια, έχοντας πάντα την συμπαράσταση των κατοίκων της Σαλαμίνας".
    Ανακοίνωση-απάντηση του Βασίλη Ξενιάδη
    Περισσότερα στο : aiassalaminas.blogspot.com

    Σαφές μήνυμα προς τα Σκόπια από Σαλαμίνα .


    Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

    Κορινθίων Σαλαμινομάχων επιτύμβιων επίγραμμα βρέθηκε στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

    Επιτύμβιων επίγραμμα :
    Ξένε, να πεις στην Κόρινθο με τα καλά νερά ότι τώρα, εδώ μας κράτησε η Σαλαμίνα το νησί του Αίαντος εδώ, που Φοινικικά και Περσικά καράβια και Μήδους καταστρέψαμε την Ιεράν Ελλάδα υπερασπιζόμενοι.

    Από: kartson@mail.gr

    Example

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress